100% onafhankelijk

100% onafhankelijk, 100% voor jou!

Het is wellicht moeilijk te geloven, maar Slaapprofs is echt 100% onafhankelijk. Slaapprofs is er 100% voor jou!

Aangezien je maar eens in de 8 tot 10 jaar in de markt bent, kun je jezelf moeilijk bestempelen als expert. Met andere woorden, een goed matras of bed/boxspring selecteren, dat kun je eigenlijk niet alleen. Daarom gelooft Slaapprofs in het belang van goed advies en het goed testen en ervaren van het matras, bed/boxspring. Goed slapen begint met goed advies.

Slaapprofs heeft zich als doel gesteld jou te helpen in jouw ori├źntatiefase naar beter slapen. Slaapprofs verzamelt onafhankelijke en nuttige info over slaap, koppelt je aan het slaapadvies waarvan jij denkt dat het beste bij jouw voorkeuren past en helpt je bij de voorbereiding van je winkelbezoek zodat je goed beslagen ten ijs komt. 100% onafhankelijk.

Slaapprofs helpt!

Maar hoe verdient Slaapprofs dan geld? Slaapprofs is heel transparant in haar verdienmodel. Iedere winkel die zichtbaar is op het online-slaapadvies platform betaalt een maandelijkse fee. Een bedrag waarvoor Slaapprofs een winkelpagina voor hen onderhoudt en hen een agendatool ter beschikking stelt. Iedereen betaalt hetzelfde. En nee, het is niet mogelijk om meer te betalen om een voorkeurspositie te kunnen krijgen.

Daarnaast ontvangt Slaapprofs voor iedere gemaakte afspraak ook een bedrag. Ook hiervoor geldt weer, iedereen betaalt evenveel voor een gemaakte afspraak.

Kortom, het maakt Slaapprofs niet uit waar of met wie je een afspraak maakt, de verdiensten blijven voor Slaapprofs hetzelfde.

De doelstelling van Slaapprofs zal altijd blijven, jou objectief en 100% onafhankelijk helpen het advies te vinden wat bij jouw voorkeuren past!