Terug naar zoekresultaten

Kuperus, handgemaakte bedden sinds 1905

GEMAAKT IN TWENTE | EERLIJK VAKMANSCHAP

Sinds 1905 maakt Kuperus met passie, vakmanschap en Twentse trots de mooiste en comfortabelste boxsprings. In alle rust werken ervaren vakmensen in het Oosten van Nederland met aandacht voor het kleinste detail aan uw nachtrust.

GOED SLAPEN BEGINT MET GOED ADVIES | EERLIJK ADVIES

Het in beeld brengen van uw behoeften en wensen, dat is het werkterrein van de slaapadviseurs waarmee Kuperus samenwerkt. Zij zitten persoonlijk met u om tafel.

Goed inventariseren, luisteren, laten proberen en adviseren, dat is waar het in de showroom om draait. Vervolgens maakt uw adviseur samen met u hiervan een vertaalslag naar de vakmensen van Kuperus.

Kuperus: Eerlijk advies. Eerlijk vakmanschap. Heerlijk slapen.

 

Complete boxsprings

Op maat is bij Kuperus ook echt op maat. Elke Kuperus boxspring wordt individueel en op basis van uw wensen gemaakt. Er is dus heel veel mogelijk, maar ... lees verder »

Matrassen

Naast complete bedden, biedt Kuperus u ook een bijzondere serie luxe handgemaakte matrassen. De Posture matras. De naam zegt het al optiale afgestemd op ... lees verder »

Topmatrassen

(Elektrisch) verstelbare bedbodems

MAXIMAAL NATUURLIJK SLAPEN

Bij Kuperus zijn wij overtuigd van de voordelen van slapen op natuurlijke materialen. Daarom gebruiken wij deze zo veel mogelijk. Inderdaad, zo veel mogelijk, dus net geen 100%. De reden hiervoor is dat wij geen concessies doen aan slaap- en productkwaliteit. Ons uitgangspunt is en blijft dat natuurlijke materialen altijd leidend zijn.

Kuperus is te koop bij

Hier zie je alle slaapspeciaalzaken die producten van Kuperus verkopen. Meer wensen? Gebruik onze winkelzoeker »