Eijerkamp Zutphen, alles voor een goede nachtrust

Bent u op zoek naar een nieuw matras, kussen of dekbed? Dan bent u bij Eijerkamp Zutphen aan het juiste adres. Wij bieden u een persoonlijk slaapadvies op maat, gebaseerd op uw slaapvoorkeuren en -behoeften. Kom langs in onze showroom en ontdek ons ruime assortiment aan slaapartikelen van verschillende topmerken. Kom ervaren en vergelijken. 

Maak een afspraak

Waarom een afspraak maken bij Eijerkamp Zutphen

Faciliteiten & Services
  • Gratis parkeren
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Kinderspeelhoek
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Engelstalig advies mogelijk
  • Duitstalig advies mogelijk
  • Elke zondag geopend
Toon alle faciliteiten

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:30
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17:30
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:30
zondag 11:00 - 17:00
Maak een afspraak

Recente beoordelingen en reviews Eijerkamp Zutphen

5,0
(Geverifieerde klant)
Martin van den Heuvel op 25-04-2022

Onlangs hebben we een eettafel en stoelen gekocht bij de outlet van Eijerkamp Zutphen. Het begon met de communicatie via Marktplaats met Henk. Wat verliep dit prettig zeg! Het lijkt erop dat hij dag en nacht werkt voor de outlet. Later hebben we met Henk prima zaken gedaan. Wat is deze man vriendelijk, betrokken, service en klantgericht zeg. Zelfs na 23 jr dienstverband...echt fijn om dit te ervaren. Menig verkoper kan hier van leren. Na de koop stond de bus van hen volgeladen klaar en zondagochtend hebben we de spullen thuis afgeleverd. Advies, vraag naar Henk! Bedankt!

1,0
(Geverifieerde klant)
Ellen Teela op 27-03-2022

1 maart bank (ruim 3500 euro) geleverd. Max 3 uur op gezeten. Kom ik de volgende dag beneden, zitten er nog steeds allemaal plooien in. Na vele bezoeken van monteurs (waarvoor ik vele halve dagen thuis moest blijven) is de enige aanbieding die ik heb gehad dat ze de hoes wilden vervangen, maar dat er dan hoogstwaarschijnlijk kleurverschil zou zijn met de bestaande kussens. Oftewel, ik heb een hele dure bank, die ik zoals die nu is NOOIT gekocht zou hebben.

1,0
(Geverifieerde klant)
Julia Timisela op 22-03-2022

Prachtige winkel met geweldige collectie, maar ontzettend slechte service! Twee maanden geleden zijn onze nieuwe (dure) meubels bezorgd, helaas met schade. Direct gemeld bij Eijerkamp, maar een reactie bleef uit. Na veel bellen en mailen nog steeds geen passende oplossing geboden. Er wordt amper gereageerd op mails, staan niet open voor de wens van de klant, willen niet meedenken… Na twee maanden zit ik nog steeds met de schade en is er nog geen oplossing. Wat een teleurstelling!

3,0
(Geverifieerde klant)
Gerard Falke op 09-05-2022

Mooie winkel en ruime keuze , personeel niet eerlijk over hun producten. Aflevering laat te wensen over. Klachten worden zomaar afgedaan.

5,0
(Geverifieerde klant)
Martie Meredith-Aberson op 19-05-2022

Gingen voor een oriëntatiebezoekje naar Eijerkamp en werden daar op een koninklijke wijze ontvangen. Uiteindelijk bestelden we, na een uitstekend advies van de heer Reijnders, de bank van onze dromen. Al met al een heel fijne ervaring!

5,0
(Geverifieerde klant)
Gerard Kalishoek op 31-07-2021

Dit is 'n gezellige zaak.We zijn er heel fijn geholpen. Zeer vriendelijk personeel.

1,0
(Geverifieerde klant)
Melanie Vaags op 11-06-2022

Ontzettend slechte service. Mooie winkel en daar ook goed geholpen. Helaas heeft de verkoper een foutje gemaakt op de bon en wil dit niet netjes oplossen. Wist blijkbaar zelf niet dat de stoelen nog gemonteerd moesten worden, waardoor wij met een paar grote dozen in de woonkamer staan en stoelen die nog in elkaar gezet moesten worden...

5,0
(Geverifieerde klant)
Mirjam Sellis op 12-06-2022

Door vertraging in verkeer laat aangekomen maar netjes te woord gestaan bij binnenkomst en alle tijd voor ons genomen. Hele mooie winkel met meubels voor elke portemonnee en heel prettig begeleid en bruikbaar advies gekregen. Goed geslaagd en zou hier zeker terugkomen!

4,0
(Geverifieerde klant)
Mathias Veenman op 20-06-2022

In vergelijking met de Eijerkamp in Veenendaal is deze winkel wat onoverzichtelijker. Genoeg vriendelijke verkopers. Restaurantje binnen is prima voor de snelle snack, maar ik adviseer niet om daar uitgebreid te lunchen.

1,0
(Geverifieerde klant)
Rick en Ingrid Geelen-Dalemans op 29-06-2022

Zeer mooie meubelzaak. Helaas nadat je hebt betaald geen service meer. Ben al maanden op een oplossing aan het wachten. Op mails wordt nauwelijks gereageerd. Zeer teleurgesteld

Bekijk alle beoordelingen

Onze A-merken